17 juni 2019 - 19:00
Lopik

Beste ondernemer,

Kunnen wij jou helpen met het ontdekken van kansen voor zonne-energie. Door geld te besparen of zelfs te verdienen aan duurzame energie?  Verduurzaming staat bij een groot deel van het MKB hoog op de agenda. Veel bedrijven hebben een eerste stap gezet. Zonnepanelen, verlichting en isolatie zijn oplossingen die vaak door ondernemers zijn gekozen.  Gebrek aan kennis en financiële middelen zijn de hoofdredenen waarom MKB-ers in Nederland nog niet verder verduurzamen. Ook onbekendheid met subsidieregelingen en fiscale regelingen voor zonnepanelen helpen vaak niet mee.

Waar doe je verstandig aan?
Is het voor mijn bedrijf verstandig en rendabel om zonnepanelen aan te schaffen? Kan ik zelf energieleverancier worden? Wat zijn mijn risico’s en kansen?  Duurzaam Lopikerwaard, Softenergy en Rabobank gaan samen met jou op zoek naar het antwoord op dit soort vragen.

Heb je drie uur energie?
We nodigen jou daarom graag uit om in drie uur te ontdekken of zonnepanelen, ledverlichting of andere duurzame investeringen voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Je krijgt informatie van (energie)deskundigen en maakt kennis met ondernemers die jou zijn voorgegaan. Cris Post, directeur Bedrijven neemt je mee in de financiële oplossingen die Rabobank kan bieden.

Je bent van harte welkom op maandag 17 juni bij de Rabobank in Lopik, om deel te nemen aan de informatieavond over duurzame energie.

Programma
19.00 uur Ontvangst in het werkcafé
19.30 uur Welkom en introductie door Duurzaam Lopikerwaard
19.45 uur Presentatie over kansen voor zonne-energie bij het MKB
20.15 uur Pitches door Kiremko en Terberg Totaal Installaties Utrecht
20.45 uur Presentatie over aanpak
21.00 uur Vragen en dialoog
21.30 uur Borrel

Meld je aan voor deze informatieavond vol energie!  Wij ontmoeten je graag op maandagavond 17 juni in Lopik.

Aanmelden

Meld je snel aan vóór 10 juni a.s. via  communicatie.uw@rabobank.nl

Locatie en parkeren
Rabobankkantoor Lopik, Rembrandtsplein1.
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein.