Ga samen met Duurzaam Lopikerwaard voor glasvezel!

Exclusief bij Duurzaam Lopikerwaard krijg je bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als Duurzaam Lopikerwaard ook nog eens € 50! En wat gaan wij doen met dat geld? Plannen genoeg. We denken aan o.a. Voedselbos Lopik, Repair Café, duurzame artikelen die we weggeven, misschien zelfs een duurzaam winkeltje etc. 

Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via Duurzaam Lopikerwaard en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc etc!

Hoe werkt het? Nou heel simpel. Doe de postcode check en kies het glasvezelpakket dat het beste bij je past. Wanneer je een abonnement afsluit bij DELTA verdien je niet alleen € 25,- voor jezelf maar ook nog eens € 50,- voor Duurzaam Lopikerwaard.

Glasvezel is duurzamer, maar Duurzaam Lopikerwaard kan niet voor jou beslissen. Bekijk goed wat voor jou het meest gunstig is en vergelijk met andere aanbieders.  

Bezoek deze pagina en doe snel de postcode check en ontdek jouw aanbod!

Razendsnel glasvezel internet in Lopik is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 7 september 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

WAAROM GLASVEZEL DUURZAAM IS

  • Het opereren van een glasvezelnetwerk kost minder stroom, het energieverbruik is lager ten opzichte van koper of coax netwerken. 
  • Glas heeft een lange levensduur en heeft haast geen onderhoud nodig. Glasvezelkabels zijn duurzamer dan de koperverbindingen die tot nu toe worden gebruikt voor het versturen van data. Koper is namelijk een metaal dat kan oxideren en uitzetten en hierdoor de bodem kan vergiftigen. Dit is ook de reden dat waterleidingen van koper al lang geleden verboden zijn. Wanneer iets van glas toch vervangen moet worden, dan kun je het recyclen en eindeloos opnieuw gebruiken zonder kwaliteitsverlies.
  • Bij het verzenden van data over glasvezel komt minder warmte vrij waardoor er voor glasvezel minder isolatiemateriaal gebruikt hoeft te worden. Bovendien neemt het brandgevaar af omdat er geen elektriciteit door de kabels gaat maar licht.
  • De bandbreedte van glasvezel maakt het mogelijk voor beroepen waarbij met veel data gewerkt wordt, om thuis te werken, doordat er zonder problemen gewerkt kan worden in de cloud of bedrijfssystemen.  Bestanden die gigabytes groot zijn kunnen binnen een mum van tijd kunnen worden ontvangen en verstuurd. Uiteindelijk kan het glasvezelnetwerk er dankzij de hogere bandbreedte dus ook voor zorgen dat er minder woon- werkverkeer is en zo een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Lees ook hier: Hoe duurzaam is glasvezel? Maar aanmelden doe je natuurlijk via deze link