Wat vragen wij van je?

Woon je in de gemeente Lopik? Dan kan je een gratis energiebesparend artikel opvragen.  Via het contactformulier kan je aangeven welke gratis energiebesparende artikelen je wilt ontvangen.  Geef het ook door aan je vrienden en kennissen in de gemeente Lopik.

Via het contactformulier kun je je ook aanmelden voor onze  nieuwsbrief voor meer tips om te besparen. 

GRATIS SLIMME STEKKERSET, zolang de voorraad strekt

Maak kennis met draadloze bediening!
De slimme stekkerset van KlikAanKlikUit (APC3-2300R) is de ideale manier om kennis te maken met draadloze bediening en een smart home. De set bestaat uit 3 compacte stekkerschakelaars die je heel eenvoudig op afstand bedient met de meegeleverde afstandsbediening. Zo bedien je 3 afzonderlijke apparaten of lampen met een stekker heel eenvoudig vanaf de bank, je luie stoel of vanuit je bed. De schakelaars werken met alle lampen en andere apparaten tot 2300 watt.

Compact ontwerp
Vanwege het compacte ontwerp van de stekkers kunnen deze in ieder stopcontact (binnenshuis) worden geplaatst, zonder daarbij aangrenzende stopcontacten te blokkeren. Dit betekent dat je altijd meerdere schakelaars naast elkaar kunt gebruiken. Bovendien zijn de stekkers voorzien van kinderbeveiliging, zodat ze veilig door het hele huis gebruikt kunnen worden.

Een draadloze oplossing voor buiten
Ook voor de tuin of het balkon heeft KlikAanKlikUit een slimme stekkerset in het assortiment: de compacte stekkerset voor buiten AGC2-3500R. Zo bedien je voortaan ook al je buitenverlichting en apparaten met een stekker op afstand. Ideaal als je in de winter of op een regenachtige avond liever binnenblijft om de tuinlampen aan te zetten.

Wil je dit systeem verder uitbreiden? Dat kan ook. 

Wil je meer stekkers toevoegen of wil je deze naast de afstandsbediening ook bedienen met een draadloze wandschakelaarbewegingssensor of smartphone? Geen probleem. Je kan meer zenders toevoegen aan de stekkers. Zo kan je bijvoorbeeld het licht automatisch laten aangaan op het moment dat je de gangkast opent of de trap oploopt. Meer stekkers nodig? Ook dat is mogelijk. Voeg meerdere stekkers toe aan de set en kies er bijvoorbeeld voor om meerdere stekkers met één knop te bedienen. Jij bepaalt!

Van slimme oplossingen naar een Smart Home
Met het Internet Control Station leg je de basis voor je slimme huis. Koppel al je KlikAanKlikUit-producten aan het Internet Control Station en bedien alles – van verlichting tot elektrische gordijnen – met je smartphone of tablet. Of stel naar wens timers, regels en scenes in om jouw systeem volledig te automatiseren. Zo gaat de verlichting bijvoorbeeld ’s avonds aan als je op vakantie bent en wordt de cv-ketel uitgeschakeld als de CO-melder een koolmonoxidelek ontdekt.

Terug naar alle actie.