Duurzaam Lopikerwaard werkt samen met Soft Energy om meer energie lokaal op te wekken met zonnepanelen. Gezamenlijk bieden wij het MKB hulp bij het in kaart brengen van de mogelijkheden. Daartoe behoren o.a. het aanvragen van subsidies en de realisatie. Voor de deelnemers wordt een collectieve aanbesteding georganiseerd waardoor inkoopvoordeel wordt behaald.

Quickscan

De Quick Scan zonne-energie is het startpunt van uw eigen zonnepanelensysteem. Met deze scan worden kort de mogelijkheden van uw locatie in kaart gebracht zoals aantal panelen, investering, energieopbrengst en rendement. De kosten voor een quick scan € 423,50 (€ 350,- excl. BTW). 

Als u na het uitvoeren van de quickscan uw project laat financieren door de Rabobank, dan vergoeden zij de kosten van € 423,50.

Als u uw dak ter beschikking stelt aan een collectief zonneproject dan vergoedt Natuur- en Milieufedatie Utrecht de kosten van € 423,50.

Aanmelden Quickscan

SDE+ subsidie

De SDE+ subsidie is de landelijke subsidieregeling voor zonnepanelen bij grootverbruikers. De subsidie kan in oktober worden aangevraagd. Via onderstaande link kunt u zich bij Soft Energy aanmelden voor het uitvoeren van de SDE+-aanvraag.

Aanmelden SDE+

Heeft u vragen aan Duurzaam Lopikerwaard over deze ondersteuning? Stuur dan een e-mail.

Soft Energy biedt de ondersteuning tijdens alle stappen in het proces. Zij hebben jarenlang ervaring met zonneprojecten en alles wat daar bij komt kijken. Heeft u nog vragen, of twijfelt u of zonnepanelen bij u mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@softenergy.nl of 030‑2272432.

Soft Energy heeft een flyer ter beschikking. Bekijk hier de flyer. Voorzijde.  Achterzijde