Wat vragen wij van je?

Woon je in de gemeente Lopik? Dan kan je een gratis energiebesparend artikel opvragen.  Via het contactformulier kan je aangeven welke gratis energiebesparende artikelen je wilt ontvangen.  Geef het ook door aan je vrienden en kennissen in de gemeente Lopik.

Via het contactformulier kun je je ook aanmelden voor onze  nieuwsbrief voor meer tips om te besparen. 

Nu gratis Tonzon radiatorfolie (op is op)

Voorkom onnodig warmteverlies

Radiatoren stralen niet alleen warmte uit naar de kamer, maar ook naar de muur. Veel warmte verdwijnt op deze manier naar de muur, waardoor je meer energie gaat verbruiken.  TONZON is de uitvinder van een radiatorfolie die achter op de radiator zelf met dubbelzijdige tape kan worden geplakt. Deze radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk en is effectief. Het warmteverlies via de muur stopt en hierdoor bespaar je flink wat energie.

Werking van de radiatorfolie

De radiatorfolie stopt het onnodige warmteverlies van de radiator. Daardoor wordt de opgewekte warmte efficiënter benut om zo de kamer te verwarmen. De lucht achter de radiator wordt nog steeds opgewarmd, maar de muur niet meer.

Waarom radiatorfolie?

Milieu Centraal gaat uit van een besparing van 10 m3 gas per m2. Ook bij een goed geïsoleerde muur is dit nog steeds een goede investering door de lage verkoopprijs van de radiatorfolie. Het is één van de meest klimaatefficiënte uitvindingen. Want de energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie en het transport is zo klein, dat dit binnen enkele winterdagen is terugverdiend. De radiatorfolie kan overigens gebruikt worden bij alle soorten radiatoren, ook die voor het raam staan en is eveneens te gebruiken in convectorputten.

Woon je in de gemeente Lopik, dan krijg je radiatorfolie, zolang de voorraad strekt, op is op.

Op de foto’s hieronder is het verschil te zien tussen een radiator zonder (foto links) en met TONZON-radiatorfolie.

Aanmelden kan via onze    contactpagina. 

Terug naar alle actie.