Wat vragen wij van je?

Woon je in de gemeente Lopik? Dan kan je een gratis energiebesparend artikel opvragen.  Via het contactformulier kan je aangeven welke gratis energiebesparende artikelen je wilt ontvangen.  Geef het ook door aan je vrienden en kennissen in de gemeente Lopik.

Via het contactformulier kun je je ook aanmelden voor onze  nieuwsbrief voor meer tips om te besparen. 

Gratis tochtstrips, zolang de voorraad strekt

Tochtstrip Tesa Moll 05463 E profiel 9mmx6m wit 150 stuks

Het zelfklevende, eenvoudig aan te brengen tesamoll Classic rubberen profiel voor ramen en deuren is vanwege de hoge kwaliteit van het profielrubber extreem weerbestendig. Het is eenvoudig te verwijderen en overtuigt door een hoge uv- en ozonbestendigheid. Het E-profiel voor kieren van 1 – 3,5 mm met een houdbaarheid van 8 jaar zorgt voor een energiebesparing van maximaal 20 %.

Tochtstrip Tesa Moll 05456 universeel 25mmx10m wit 25 stuks

Als je die koude tocht zat bent die door de kier tussen de deur en de vloer komt, dan is hier een snelle en voordelige oplossing. Tesamoll Universal Door-to-Floor Foam is een eenvoudige windstopper om de kier tussen deur en vloer effectief af te sluiten. Het is ook ideaal om stof, geluid en insecten buiten te houden. Deze zelfklevende afdichting voor deuren kan eenvoudig worden geplaatst zonder gaten te boren en schroeven aan te draaien. Zelfklevend schuimprofiel. Dicht kieren van 1 tot 5mm en is zacht en flexibel.

Terug naar alle actie.