Klimaatverandering zorgt ervoor dat we in Nederland steeds vaker te maken krijgen met tijden van droogte, afgewisseld met hevige regenbuien. Dat is nu al zo en zal alleen nog maar toenemen. Een probleem is dat de riolering die hevige regenval niet aankan, waardoor wateroverlast ontstaat. U kunt op kleine schaal daar een steentje bijdragen door een regenton aan uw regenpijp te koppelen, zodat er minder water in de riolering terecht komt. En dat water in die regenton kunt u dan bij tijden van droogte gebruiken om de tuin te besproeien. En die regenton staat hartstikke leuk in uw tuin!

Stichting Duurzaam Lopikerwaard heeft van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR)) subsidie gekregen om het voor u aantrekkelijker te maken een regenton aan te schaffen.

Wat moet u doen om een regenton met korting aan te kunnen schaffen? U vult het formulier in op onze website. Daar krijgt u een mail op terug. Met die mail gaat u naar Intratuin in Benschop en wisselt die mail in (op Het Klimaatplein) voor een voucher.

Dan zoekt u een mooie regenton uit (meer mag ook, maar max. 3 met korting) en bij de kassa krijgt u tegen inlevering van de voucher direct 30% korting. Let wel: de korting wordt alleen gegeven op de regenton, niet op accessoires of op vervoerskosten.

De actie geldt voor alle inwoners van de 9 kernen in de gemeente Lopik en gaat 1 juli 2022 van start en loopt tot de subsidiepot leeg is, dus OP=OP.  

    Ik heb interesse om een regenton met korting aan te schaffen.
    privacy-verklaring
    Copyright © 2017 Duurzaamlopikerwaard.nl / webmaster: Jan Kooijman | email: jankman@ziggo.nl