Fruitstruik erin!

Fruitstruik erin! Met een forse korting aan de slag in de gemeente Lopik.

Duurzaam Lopikerwaard beveelt deze regeling aan. Fruitstruik erin! vanaf 1 april

Geen grap, het is echt waar. Na ‘Tegel eruit, plant erin’ en ‘Struik erin!’ komt er de volgende mogelijkheid, om je tuin of balkon te vergroenen. En te verlekkeren…
Met een prijsvraag!

Vanaf 1 april 2024 kun je bij Intratuin IJsselstein een fruitstruik kopen met een flinke korting van 65%. Je betaalt dus zelf maar 35% van de totaalprijs! Dit kan omdat Klimaat Neutraal IJsselstein (KNIJ) in samenwerking met IVN een subsidie heeft aangevraagd bij het waterschap HDSR. Intratuin helpt mee en koopt deze struiken hiervoor in en draagt ook bij aan extra korting op de struiken.
Deze actie geldt voor alle inwoners van de gemeentes IJsselstein, Lopik, Nieuwegein én Houten.
De kortingsactie start op 1 april 2024 bij Intratuin IJsselstein.

Waarom?‘Fruitstruik erin!’ is een mooi vervolg op ‘tegel eruit, plant erin’ en ‘Struik erin!’.
Als je eenmaal begonnen bent met een plantje en het bevalt dan is een stap verder wel logisch.
Wat is er nu leuker dan dat de struiken in je tuin of balkon eetbaar zijn? Heerlijke frambozen of bessen in verschillende kleuren en smaken.
Ook voor kinderen een geweldige manier om in contact te komen met buiten, de natuur en waar ons eten vandaan komt. Want fruit komt niet uit een fabriek…
Het ondersteunt ook een gezonde waterregulatie in je tuin. Struiken helpen met grote regenbuien om water op te vangen en geven meer verkoeling tijdens hete periodes dan stenen.  Een win-win voor tuin, klimaatadaptatie. En voor onszelf een genot van leuke gekleurde bessen of vruchten om naar te kijken én van te proeven.
Alle struiken zijn biologisch geteeld.